Moderator: BlackMamba
Wiem, chodziło mi o prowadzenie gry przez Clarksona.matek napisał(a):StaryFan napisał(a):Buddy Hield i Clarkson na rozegraniu, nie widzę tego, ale kto ich tam wie.
Hield to dwójka, która może też pogrywać na SF w niektórych ustawieniach. Nikt mu nie da piłki do rozgrywania, to spot-up shooter. Oddałbym Randle'a za wybór, który dałby nam Hielda, a najlepiej Browna.
szymken napisał(a):Martwi w kontekście? Brania go z dwójką, czy wymiany DARa na inny pick w TOP5 i wzięcia duo z tego draftu? Moje zdanie na temat Dragana jest znane, poza tym było info, że nasi się nim kompletnie nie interesują.
airmax napisał(a):O co chodzi z McGradym bo nie mogę znaleźć?
StaryFan napisał(a):Osobiście myślę, że Randle ma w tym roku największą wartość (kwestia potencjału), DAR nie miał złego roku, nawet przyzwoity, ale obawiam się, że pewnego pułapu na swojej stronie nie przeskoczy, natomiast nie nadrobi braków w ataku (na przypały nie zwracam uwagi)
DrJ napisał(a):Wg mnie Russell ma największy potencjał właśnie. W dodatku teraz nie będzie gościa, który miał USG% na poziomie dramatycznie wysokim, a młody dostanie piłkę do ręki. Przykoksował i ćwiczył w post. Zobaczymy.
DrJ napisał(a):Wg mnie Russell ma największy potencjał właśnie.
StaryFan napisał(a):szymken napisał(a):Martwi w kontekście? Brania go z dwójką, czy wymiany DARa na inny pick w TOP5 i wzięcia duo z tego draftu? Moje zdanie na temat Dragana jest znane, poza tym było info, że nasi się nim kompletnie nie interesują.
W jednym i drugim. Na tym poziomie, nie lubię ryzyka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość